ONLINE TACHOGRÁF KIÉRTÉKELŐ RENDSZER

Ahhoz hogy digitális lementett adatait kiértékeljük, nem kell mást tennie, mint egy gyors regisztrációt követően az Ön részére létrehozott tárhelyre a már letöltött gépjárművezetői kártyák adatait - a fájlokat feltölti. Ezt követően Ön beállíthatja, hogy pontosan mely napokat, vagy mely időszakokat szeretné kiértékelni. Ez garantálja Önnek, hogy a szolgáltatásért pontosan annyit fizet, ahány napot ki akar értékelni. A program ezután ellenőrzi a feltételeket és pár másodperc múlva ön már megtekintheti a kész eredményt mely PDF formátumban is automatikusan generálódik, azt saját számítógépére lementheti, vagy azonnal kinyomtathatja. Ezeket a PDF dokumentumokat 12 hónapig meg is őrizzük, a feltöltött adatokat pedig 24 hónapon keresztül a jogszabályoknak megfelelően tároljuk az Ön számára.

A szolgáltatást úgy tudja igénybe venni, hogy oldalunkon a regisztráció gombra kattint, majd kitölti az ott található űrlapot. Elfogadva felhasználói feltételeinket el tudja küldeni a regisztrációs formulát nekünk majd rendszerünk ezt rögzíti. Ezután kapja meg a saját felhasználónevét és jelszavát. Ezek után a www.onlinetachograf.hu honlapon belépve a saját felhasználói fiókjába feltöltheti a feldolgozásra szánt fájlokat. A fiók természetesen a megfelelő adatvédelemmel ellátva csakis az Ön hozzáférését biztosítja, ahhoz bármikor hozzáférhet.

A regisztráció egyszeri költsége biztosítja az Ön részére az internetes fiók biztosítását legalább 12 hónapra, aminek letelte után egy alacsony összegű éves fenntartási díj megfizetése biztosítja a folyamatos szolgáltatás igénybevételének lehetőségét.

Az online feldolgozás igénybevételének szolgáltatási díját a rendszer előzetes befizetéssel kéri teljesíteni. A befizetések kreditrendszerben (kifizetett naptári napok) kerülnek a felhasználó „számláján” jóváírásra. A rendelkezésre álló – azaz a már befizetett és még fel nem használt keret mértékét Ön és a rendszer is felügyeli, és ennek alapján biztosítja automatikusan az Ön által igényelt szolgáltatás jogosultságát.

Az online feldolgozás maximális rugalmasságot biztosít Önnek. Csak a ténylegesen kiértékelni kívánt napok, időtartamok után fizet díjat. Szabadon választhatja meg a letöltött kártyaadatok feldolgozásának időpontját.

Reméljük ez a praktikus megoldás Önnek is segítségére lehet a jövőben. További információért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.
Érdeklődése megtisztelés számunkra, ezért mi most csak Önnel foglalkozunk ha most kéri munkatársaink segítségét.

Regisztráció rendszerünkbe


digitális tachográf online kiértékelő rendszer

Egy gyors regisztráció után kollégáink elbírálják az Ön igényét és ezután hozzáférést kap Online kiértékelő rendszerünkhöz.


online digitális tachográf rendszer

tacho x rendszer

Az ország teljes területén akár
ONLINE kiértékeléssel is.
online digitális tachográf kiértékelés
Digitális tachográf adatok
kiértékelése az ország teljes területén.

letölhető dokumentumok
digitális tachográf hatályos jogszabályok